Децата на Майкъл Джаксън Принс, Парис и Бланкет Джаксън присъстваха на премиерата

...
Децата на Майкъл Джаксън Принс, Парис и Бланкет Джаксън присъстваха на премиерата
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Джексън присъстваха на лондонската премиера на MJ: Мюзикълът

Децата на Майкъл Джаксън Принс, Парис и Бланкет Джаксън присъстваха на премиерата на " MJ: Мюзикълът " в Prince Edward Theatre в Лондон в сряда.

Театърът ще бъде хазаин на мюзикъла - който беше номиниран за 10 награди " Тони "  - основан на живота на именития музикант.

25-годишната Парис сподели блестяща фигура за събитието, като облече тъмнокафява миди рокля с презрамки като подробност. 

Роклята включваше и дълги ръкави, а Парис добави височина към фигурата си с чифт подобаващи обувки на токчета.

Оформяйки русите си кичури на свободни талази, певицата носеше сива чанта и допълваше визията си с чифт обеци.

27-годишният Принс изглеждаше грациозен в черен костюм с алена риза, до момента в който Бланкет избра черен костюм с отворена бяла риза.

Парис и Принс са деца на Майкъл от брака му с Деби Роу, за която беше женен от 1996 до 2000 година 22-годишният Бланкет, чието същинско име е Биги, е роден посредством сурогатна майка, само че самоличността на биологичната му майка не е известна.  

Излизането на децата на Джаксън идва на фона на спор сред Бланкет и майката на Майкъл Катрин.

Проблемът произтича от „ скорошна транзакция “, подхваната от Джон Бранка и Джон Макклейн, изпълнителите на наследството на Майкъл – явно фактът, че те са продали половината от издателската активност на артиста и записите на Sony за 600 милиона $.

Трите деца на Майкъл явно са били за продажбата, до момента в който Катрин е подала тъжба против нея.

Бланкет твърди, че баба му би трябвало да заплати личните си правосъдни разходи по обжалването, вместо наследството да ги покрие. 

Въпреки това, в документ, получен от People, Катрин твърди, че имението, оценено на 1,5 милиарда $, може да си разреши да заплати разноските ѝ за адвокат и би трябвало да го направи.

Катрин получава надбавка от подтръст, основан по волята на Майкъл, само че не е директен бенефициент на действителното имущество на починалия си наследник.

Тя явно е натрупала към половин милион $ правосъдни такси във към момента висящата си тъжба против продажбата на Sony.

Майкъл умря на 50-годишна възраст през 2009 година от сърдечен арест, който получи, откакто му беше постановен пропофол като помощно средство за сън. 

Michael Jackson's three children came together for a rare public appearance to honor their late father's memory.
— Entertainment Tonight (@etnow)
Той остави всичките си пари на трите си деца и на Катрин, която пое попечителството над Принс, Парис и Бланкет, всички от които бяха малолетни, когато Майкъл умря.

" MJ: Мюзикълът ", в който играе Майлс Фрост като артист, беше признат добре от почитателите на театъра и събра 170,9 милиона $ в боксофиса до януари 2024 година

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР